söndag 13 oktober 2013

Sol, värme och träning i Portugal...
Jag har haft nöjet, och möjligheten, att kickstarta hösten med en träningsresa till Portugal för andra gången. Båda resorna med Springtime Travel till Monte Gordo på Algarvekusten.  
Monte Gordo ligger på Algarvekustens östra sida. Historiskt en fiskeby men idag en populär semesterort och kommundel i staden Vila Real de Santo António med 18 000 invånare. 
Vintern är att likna vid en vårdag i Sverige, och framåt mars/april är våren långt gången med en temperatur som en normal svensk sommardag. Under min vistelse förra veckan hade vi 25-29 grader och strålande sol hela veckan! 

Jag har njutit av en veckas träning med Friskis&Svettis. Dagarna fylldes med träning och inspirerande föreläsningar, sol och bad. 
Inga måsten. Hjärnan och kroppen fylldes av ny energi. 

Träningspass fanns det gott om. Redan klockan halv åtta på morgonen drog aktiviteterna som löpning, yoga, skivstång, dans, core, flex, box och stavgång igång och pågick till sen eftermiddag. Och allt var valfritt. Som deltagare kunde man välja själv hur mycket eller lite du ville träna.

Är du sugen på en inspirerande träningsvecka där du har möjlighet att både sola, bada, träna och få massor av inspiration? Gå då in på http://www.springtime.se 
Men om du ändå kommer iväg, tänk på att du riskerar följande: Du anmäler dig till en ny träningsresa så fort du kommit hem.


"Livet - är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar